Your Naked Skin spreekt jouw taal!

Wij zijn natuurlijk een Nederlandse website. En dat blijft ook zo. De fotografie van Your Naked Skin wordt steeds meer gewaardeerd. Ook in het buitenland. Nederland heeft heel erg veel buitenland. Het merendeel van de hits op de website komen dan ook niet meer uit ons eigen land. We zien veel bezoekers die wel blijven hangen op de pagina’s die al in het Engels zijn, maar weg klikken als ze ons Nederlandse gebrabbel proberen te doorgronden. Daarom gaan we meer onderdelen van de website langzaam vertalen naar het Engels. Voor de meeste Nederlanders geen groot probleem gelukkig. In de chat en via de mail kun je gewoon Nederlands blijven praten natuurlijk.

Ik hoop dat je gewoon blijft genieten van alles dat we te bieden hebben. Er komen nog leuke dingen aan! Zelf aan de slag in een workshop? Als we een beetje uit de crisis zijn dan gaan we dat oppakken. Idee├źn zat. Dus om in goed Nederlands af te sluiten: Stay tuned!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.