De shoot met Princess LouLou staat online!

Ik werk maar zelden vanuit een studio. Niet dat ik dat niet kan hoor, maar ik heb er gewoon niet zoveel mee. Foto’s en fotoshoots gaan dan heel erg op elkaar gaan lijken, gewoon omdat de omgeving steeds hetzelfde is. Door steeds in een andere omgeving te shooten ben je gedwongen om veel te improviseren. Dat houdt me scherp.

Soms wordt er wel een heel groot beroep op dat improvisatievermogen gedaan. Zoals bij deze shoot. Mijn eigen schuld. Ik had een locatie geregeld die ik kende van een tijd eerder. Maar er was verbouwd, heringericht, whatever, in elk geval: van de ruime kamer die ik voor ogen had was niet veel (lees: niets) meer over. Voor Princess LouLou geen probleem. Die poseerde zo vrij en goed dat er wel iets moois uit móest komen. En dat lukte.

Lijkt het je ook leuk om eens een shoot te doen? Neem gewoon eens contact op. We are friendly people!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.