Zand

De fotoshoot “Zand” staat online. Daarmee willen we graag laten zien dat ook buiten shoots verbluffend mooie resultaten op kunnen leveren.

Het shooten buiten brengt wel andere uitdagingen met zich mee. Weersomstandigheden spelen een grote rol (we waren nét voor een flinke bui binnen). Maar ook licht heb je buiten minder in de hand als binnen. Het mooiste licht is vroeg, of juist laat op de dag. Daar houden we rekening mee. En ook insecten kunnen flink roet in het eten gooien.

Daarnaast is er buiten natuurlijk ook een privacy aspect. Je kunt niet zomaar overal uit de kleren omdat jij mooie foto’s wil maken. Niet iedereen is er van gecharmeerd om onverwacht met naakt geconfronteerd te worden. En op het tegenovergestelde, een joelende menigte, zit je ook niet te wachten. Wij zoeken die confrontaties dan ook niet.

Kun je die zaken het hoofd bieden dan hoeft niets je te weerhouden van een prachtige fotoreeks. Zoals deze!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.