Naakt? Daar ben ik toch veel te oud voor?

Vaak wordt er gevraagd wat de maximale leeftijd is voor een shoot. Het antwoord ligt voor de hand: Die is er niet. Toch denken veel vrouwen dat ze te oud zijn om naakt of bijna naakt voor de camera te verschijnen. Terwijl ze dat wel zouden willen. Natuurlijk zie je er niet meer uit als een twintigjarige als je de vijftig bent gepasseerd. Maar is dat erg? Het leven heeft zijn sporen achtergelaten. Zou je daar niet liever trots op zijn? Wij retoucheren ze in elk geval niet zomaar weg. We gaan je er niet uit laten zien als iemand van dertig jaar jonger. Niet omdat we dat niet kunnen maar uit respect.

Omdat beelden nou eenmaal veel meer spreken dan woorden hebben wij model Heidi van Dijk gevraagd model te staan. Heidi heeft Sarah al gezien maar dat weerhoudt haar er in elk geval niet van om te doen wat ze graag doet: Poseren voor de camera.

Wij vinden het een prachtige shoot. De resultaten komen binnenkort op de website.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.