Your Naked Skin en studio’s

Vaak krijgen we de vraag of we ook in een studio kunnen shooten. Dat kan en mag natuurlijk, maar onze voorkeur heeft het niet. In een studio missen vaak de faciliteiten waarover we tijdens een shoot wel graag willen kunnen beschikken. Een stoel is nog wel te doen. Maar een bed is toch wat lastiger. Of een raam. Of een bad. En steeds diezelfde achtergrond is ook wat saai.

Door steeds op andere locaties te fotograferen komt er ook meer variatie in onze shoots. Zo ziet jouw shoot er toch weer net wat anders uit dan die van je voorganger. Bovendien nemen we wat achtergrondjes mee. Dus wil je toch die witte of zwarte studioachtige achtergrond? Geen probleem, kan gewoon.

Vaak werken we in een mooie hotelkamer of een mooie Bed and Breakfast. Op een dergelijke locatie zijn vaak zeer veel verschillende settings mogelijk, waardoor er veel verschillende foto’s gemaakt kunnen worden. Alsof je drie shoots hebt gehad in plaats van één. Kijk maar eens naar de onderstaande foto’s van een recentere shoot die op één locatie plaatsvond.

Zoveel verschillende settings is in een studio vrijwel niet te doen. En de kosten? Die vallen heel erg mee. Voor een paar tientjes heb je vaak al een prima ruimte. Als je het niet zeker weet kun je natuurlijk altijd even overleggen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.