totaalpaketten voor modellen en entertainers

Heb je al eens gedacht aan een eigen website? Waar je alles zelf kunt regelen? Je eigen portfolio online. Makkelijk gevonden worden. Koppelingen met je social media. Online geboekt en betaald worden…het kan allemaal… Moeilijk? welnee

Wij ondersteunen je. We bouwen de website en je krijgt er een gratis fotoshoot bij. Heb je meteen mooi fotowerk voor je eigen site. Uiteraard kun je ook zelf foto’s aanleveren.

Wil je zelf foto’s verkopen via internet? Wij helpen je. Je zult zien dat je verkopen stijgen met professionele foto’s. Investering? Niets! Je betaalt je shoot door de opbrengst van je foto’s met ons te delen, totdat de shoot is betaald. Daarna is alles voor jou.

Kijk hier maar eens voor uitgebreide informatie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.